Elämyksellinen

Päivä
kartano-
miljöössä

päivä luonnonrauhassa lähellä turkua

Kokous merellisessä ympäristössä luonnonrauhassa lähellä Turkua. Ala-Lemussa vietät kokouksen meren läheisyydessä ja luonnonrauhassa. Rantaan voit lipua tyylikkäästi vaikkapa omalla veneellä! Tiloja on niin pienemmille kokouksille, kuin suurempaan virkistyspäiväänkin ja ulkoaluetta riittää! Suuremmatkin koulutustilaisuudet onnistuvat mainiosti ja ryhmän on tarvittaessa helppo vetäytyä pienempiin tiimeihin työskentelemään alueelle.

Päiväkokouksissa käytössä projektori, valkokangas sekä äänentoisto. Kaikkiin kokoustiloihin saa tuoda omat juomat ja ruoat. Kokoustiloissa on kahvinkeitto mahdollisuus ja kahvit/teet. Kokousruokailu aamiaisineen, lounaineen ja iltapäiväkahveineen järjestyy myös toiveiden mukaan.

Talliravintolassa on kaksi kabinettia pienemmille tilaisuuksille ja pääsalissa tilat jopa 100 hengen kokoukseen.
Ala-Lemun kartanon suuret salit ja pienemmät huoneet virittäytyvät  kokouskäyttöön ja käytössä on myös puutarha pöytineen. Kartanossa voi tarvittaessa myös yöpyä.

Rantasaunassa on puitteet kokoukseen n. 50 hengelle. Tilaisuuden jälkeen voi halutessa lämmittää saunan tai pulahtaa uimaan. Palju ja grilli ovat myös saatavilla kokouksiin. Kesäaikaan laituri pöytineen ja grillausmahdollisuuksineen taipuu vaikka ystävien piknik-päivään.
Kerro toiveesi ja räätälöidään yhdessä täydellinen kokouspäivä!

 

Hintaesimerkkejä:

Ala-Lemun kartano

Koko päivän vuokraus alk. 700 €
Päiväkokous alk. 450 €
Kokousmajoitus.

Häät Ala-Lemun Talliravintolassa lähellä Turkua

Talliravintola

Koko päivän vuokraus alk. 600 € Päiväkokous alk. 450 €

Majoitukset

Majoitus alk.95€ /yö
Eri vaihtoehtoja.