Elämyksellinen

Kokous
päivä

kokouspäivä luonnonrauhassa lähellä turkua

Kokous merellisessä ympäristössä luonnonrauhassa lähellä Turkua! Ala-Lemussa vietät kokouksen meren läheisyydessä ja luonnonrauhassa. Rantaan voit lipua tyylikkäästi vaikkapa omalla veneellä! Tiloja on niin pienemmille kokouksille, kuin suurempaan virkistyspäiväänkin ja ulkoaluetta riittää! Suuremmatkin koulutustilaisuudet onnistuvat mainiosti ja ryhmän on tarvittaessa helppo vetäytyä pienempiin tiimeihin työskentelemään alueelle.

Päiväkokousten kesto on tavallisesti 6h. Käytössä projektori, valkokangas sekä äänentoisto. Kaikkiin kokoustiloihin saa tuoda omat juomat ja ruoat. Kokoustiloissa on kahvinkeitto mahdollisuus ja kahvit/teet. Kokousruokailu aamiaisineen, lounaineen ja iltapäiväkahveineen järjestyy myös toiveiden mukaan.

Talliravintolassa on kaksi kabinettia pienemmille tilaisuuksille ja pääsalissa tilat jopa 100 hengen kokoukseen.
Ala-Lemun kartanon suuret salit ja pienemmät huoneet virittäytyvät  kokouskäyttöön ja käytössä on myös puutarha pöytineen. Kartanosauna on saatavilla ja kartanossa voi tarvittaessa myös yöpyä.

Rantasaunassa on puitteet kokoukseen n. 50 hengelle. Tilaisuuden jälkeen voi halutessa lämmittää saunan tai pulahtaa uimaan. Palju ja grilli ovat myös saatavilla kokouksiin. Kesäaikaan laituri pöytineen ja grillausmahdollisuuksineen taipuu vaikka ystävien piknik-päivään.
Kerro toiveesi ja räätöidään yhdessä täydellinen kokouspäivä!

Hintaesimerkkejä kokouksista

Juhlatila Turku

Rantasauna

Päiväkokous alk. 350 €
Palju kokouksen yhteydessä
90 €

Häät Ala-Lemun kartano Turku

Ala-Lemun kartano

Päiväkokous alk. 450 €
Kokousmajoitus

Häät Ala-Lemun Talliravintolassa lähellä Turkua

Talliravintola

Päiväkokous alk. 450 €

Häät Ala-Lemun kartano Turku

Kartanosauna

Päiväkokous alk. 350€

KARTANO
SAUNA

tALLI
RAVINTOLa

rANTASAUNA

Close Menu