Majoitus ja juhlat

Tilat

Rakennukset

Ala-Lemun kartanon alueella on tiloja erilaisiin tarpeisiin.

Ala-Lemun kartanossa ja Ala-Lemun talliravintolassa on puitteet isommille juhlille, esimerkiksi häille tai syntymäpäiväjuhlille. Molemmat sopivat erinomaisesti myös kokouksille tai vaikkapa Tyky-päivään.  Kartanossa on huoneita, joissa voi majoittua.

Varsinaisia majoitusrakennuksia on neljä. Pihapiirin keskelle sijoittuu makasiinimainen Muonamies, jossa on kahdeksan 2-3 hengen huonetta. Huoneissa on wc, sekä keitto- ja peseytymismahdollisuus.

Piha-alueen päädyssä, hieman erillään muista rakennuksista sijaitsee kolmen talon rykelmä. Huoneet käyvät erikseen vuokrattaviksi, tai koko rakennuksen voi vuokrata isommalle porukalle. Yhdessä rakennuksessa on keskellä viihtyisä oleskelutila.

 

Rantasauna sijaitsee upealla paikalla meren rannalla ja sen voi vuokrata muutamaksi tunniksi, tai päiväksi kerrallaan. Sauna on tilava ja sinne mahtuu kerralla isompikin porukka. 

Kesäaikaan suuri pihapiiri on juhlijoiden käytössä ja se mahdollistaa monet aktiviteetit. Kartanon isolle terassille saa monta asiakaspaikkaa ja puutarha on kauneudessaan ainoa laatuaan!

Kurkkaa videot Rantasaunasta ja Kartanosaunasta!

 

Ala-Lemun kartanon takapiha

Ala-Lemun Kartano

Ala-Lemun kartanossa on tilaa 140 hengelle ja istumapaikat 100 hengelle. Omat juomat ja ruuat sallittu. Rantaan 200m. Omenapuutarhassa upeat puitteet vaikka vihkimiseen. Terassilla on istumapaikat n. 60 hengelle.

Ala-Lemun talliravintola

Ala-Lemun talliravintolassa on tilaa 150 hengelle ja istumapaikat 120 henkilölle. Omat juomat ja ruuat sallittu.

Rantasauna

Ala-Lemun rantasaunassa on tilaa 50 hengelle. Rantaan voi saapua vaikkapa omalla veneellä.

Majoitustilat

Erikokoisia majoitustiloja yhteensä 42 vuodepaikkaa ja 16 huonetta 4 eri rakennuksessa.

Close Menu